نرم افزار آموزش اصطلاحات انگلیسی شامل درس هایی برای یادگیری صدوچهار اصطلاح در زبان انگلیسی است که در سه دسته تقسیم بندی شده و می تواند در موضوع آموزش اصطلاحات انگلیسی کمک شما باشد.
نرم افزار آموزش اصطلاحات انگلیسیPronunciation Power Idioms حاوی دروسی برای آموزش ۱۰۴ اصطلاح در زبان انگلیسی , سه بخش تمرین دانش اصطلاحات انگلیسی با ۳۰۰ سوال متفاوت و همچنین ۱۰ ازمون برای تست دانش اصطلاحات انگلیسی می باشد . در هر درس اصطلاح موردنظر با معنی و مفهوم کاربردی آن و همچنین مثالهایی برای فهم بیشتر همراه با صدا ارائه شده است .این نرم افزار مفید را می توانید به رایگان از زبان دانلود دریافت نمایید .
Pronunciation Power Idioms
Product Features:
104 Idiom lessons with a picture, a description of the idiom and a recorded sample sentence.
3 interactive Exercise sections with 10 units each to help you practice your idioms. There are over 300 different exercise questions for you to answer and get feedback on.
10 interactive quizzes for you to test your idiom knowledge.
جعبه لایتنر یک روش کارآمد برای فراگیری لغات و ... می باشد که در آن از کارتهای نمایش یا همان فلش کارتها به نحو موثری استفاده می شود. این روش که توسط یک ژورنالیست علمی آلمانی به نام سباستین لایتنر (Sebastian Leitner) در دهه هفتاد میلادی ابداع گردید به شما کمک می کند تا بدون تلاش بسیار مطالب را از حافظه کوتاه مدت خود به حافظه بلند مدت منتقل نمایید.
آزمایشات روانشناسان و نیز تجربه نشان می دهد حدود 75% هر آنچه را که ما از بر می کنیم پس از حدود 48 ساعت فراموش می کنیم. حتی پس از 20 دقیقه ممکن است 40% آن را فراموش کنیم!
پس از 8 روز تنها 20% مطالب را در ذهنمان نگه می داریم و در واقع به حافظه درازمدت منتقل می کنیم. ما می توانیم از فراموش کردن لغاتی که قصد بخاطر سپردن آنها را داریم اجتناب کنیم بشرط آنکه آنها را بطور منظم تکرار نماییم.
روش کار
جعبه لایتنر یک جعبه ساده است که از چند خانه تشکیل شده است و خودتان هم می توانید با کمک چوب، مقوا و ... یکی بسازید. خانه شماره 1 از همه کوچکتر و خانه شماره 5 از همه بزرگتر است (مانند شکل بالا).
لغت انگلیسی را روی کارت و معنی (به همراه تلفظ، جمله نمونه و ...) را پشت آن بنویسید. همیشه کارتها را طوری در خانه ها بگذارید که پرسش ها روبروی شما باشد.
شما لغتهای تازه را که روی کارتهای نمایش (فلش کارت) نوشته اید پس از به خاطر سپردن در خانه شماره 1 قرار می دهید. فلش کارتها بر اساس میزان یادگیری شما از یک خانه به خانه دیگر جابجا می شوند. وقتی معنی لغت یک کارت نمایش را بدرستی به خاطر آوردید آن را به خانه شماره بالاتر و پشت بقیه کارتها منتقل می کنید. اگر یک کارت به درستی پاسخ داده نشود باید به خانه اول و پشت بقیه کارتها منتقل شود.
برگه هایی که به درستی پاسخ داده اید
برگه هایی که به درستی پاسخ نداده اید
خانه ها باید پس از یک زمان مشخص(یا وقتی که پر شده اند) مرور شوند و سپس به خانه های بالاتر یا پایین تر جابجا شوند. خانه شماره 1 هر دفعه باید مرور شود ولی خانه های بالاتر به ترتیب در بازه های زمانی طولانی تر. مثلا خانه شماره 2 یک روز در میان، خانه شماره 3 هر سه روز یکبار، خانه شماره 4 هفته ای یکبار و خانه شماره 5 هر دو هفته یک بار. البته اینها قطعی نیستند و شما با توجه به شرایط آنها را تنظیم می کنید.
بدین ترتیب هر چقدر لغات مرور شده سخت تر به خاطر آورده شود بیشتر مرور خواهد شد و بر عکس. در این روش شما بیشتر وقتتان را صرف مطالعه لغاتی می کنید که سخت تر و چالش برانگیزتر هستند. لغاتی که بخوبی فرا گرفته اید فقط گهگاهی مطالعه خواهند شد تا فراموش نشوند.
کارتهایی که از خانه شماره ۵ با موفقیت بیرون بیایند در حافظه بلند مدت شما خواهند ماند. بدین ترتیب دیگر می توانید با خیال راحت آنها را دور بریزید!
جعبه لایتنر نرم افزاری
علاوه بر جعبه لایتنر فیزیکی، نرم افزارهای مشابهی هم وجود دارند که دقیقا از همان اصول پیروی می کنند، ضمن اینکه از بعضی جهات مزیتهایی هم دارند، از جمله:
• خطر بیرون ریختن کارتها و جابجا و قاطی شدن آنها وجود ندارد.
• ذهن خود را درگیر محاسبات و جابجایی کارتها نمی کنید و خود نرم افزار همه کارها را برای شما انجام می دهد.
• همه چیز در رایانه شما ذخیره می شود و هیچ فضای فیزیکی اشغال نمی شود.
• هیچ محدودیتی در تعداد لغات وجود ندارد و حتی می توان لغات و موضوعات را طبقه بندی کرد.
• امکان افزودن صدا و تصویر به هر لغت جهت فراگیری بهتر لغت و تلفظ وجود دارد.
چنانچه تمایل به مطالعه داستان های انگلیسی دارید و تمایل دارید سطح خود را بدانید با جواب دادن به سوالات این تست می توانید سطح خود را پیدا کنید و سپیس کتاب انگلیسی هم سطح خود را پیدا کنید و مطالعه کنید .
این فایل ها شامل یک سری تست می باشد همراه با پاسخ و به شکل سطح بندی شده که از ۱ تا ۶ در سایت قرار گرفته ، چنانچه بعد از دانلود فایل ها و پاسخ دادن به تست ها توانستید به ۶۰ درصد سوالات هر سطح پاسخ دهید آن سطح را گذرانده اید و سطح بعدی را تست کنید .سطح خود را از کم به زیاد ارتقا دهید و با پیدا کردن سطح زبان خود در سایت کتاب زبان متناسب با سطح خود را از سایت دانلود کنید و مطالعه کنید
مجموعه کتاب داستان های صوتی سایت را می توانید از اینجا دانلود کنید
.
متد پیشنهادی سایت زبان دانلود برای خواندن داستان های انگلیسی همراه فایل صوتی:
به زبان آموزان عزیز توصیه میشود ابتدا فایل صوتی کتاب را گوش کنند، احتمال دارد از آن صفحه که گوش می کنید خیلی متوجه نشوید ولی گوشتان به شکل ناخودآگاه با کلمات آشنا می شود و بهتر می توانید متن را بخوانید، سپس بعد از یک بار گوش دادن آن صفحه یک بار از روی کتاب خوانده و ترجمه کنید …. سپس مجددا فایل صوتی را گوش کنید این بار همراه با گوش دادن متن کتاب را نیز نگاه کنید و در انتها یکبار آن صفحه را مجدد بدون ترجمه خوانده و سعی کنید همزمان که می خوانید متوجه شوید که چه می گوید . سعی کنید سرعت خود را در خواندن با تکرار این عمل زیاد کنید . در این پروسه شما همزمان علاوه بر تقویت قدرت شنیدار خود، قدرت خواندن خود را نیز بهبود می دهید ور در نهایت برای تقویت مکالمه و صحبت کردن سعی کنید متنی که چندین بار گوش داده اید و تکرار کرده اید را به شکل خلاصه بیان کنید .بیان خلاصه متن خوانده شده یکی از بهترین شیوه ها برای قویت صحبت کردن شما می باشد .
همانطور كه ميدانيد كشورهای عربی مثل مصر ، عراق ، سوريه ، عربستان و ... به زبان عربي تكلم ميكنند. زبان عربی كه در كشور مصر با آن تكلم ميكنند با زبان عربی كه در كشور سوريه يا عربستان و عراق ... تكلم ميكنند متفاوت است. اين اختلاف زبان ميتواند شامل گرامر و حتی لغات و اصطلاحات نيز بشود.
زبان انگليسی نيز از اين قاعده مستثنا نيست وحتی در ذهن بيشتر افراد اين سوال ايجاد ميشود كه آيا انگلیسی آمریکایی(American English)و انگلیسی بریتانیایی(British English)دو زبان مجزا هستند یا دو حالت مختلف از زبان انگلیسی؟
بعضیها میگویند آن ها دو زبان مختلف هستند ولی خیلیها آن ها را تنها حالت های مختلفی از یک زبان میدانند.
پاسخ دقیقی برای این پرسش وجود ندارد. ما فقط میتوانیم بگوییم که تفاوت هایی میان آن ها وجود دارد. البته باید بدانید که این تفاوت ها جزئی بوده و در اثر یک پارچه شدن دنیای امروز این تفاوت ها روز به روز کمتر میشوند.
اگر تا بهحال فیلمهای انگلیسی و آمریکایی را با دقت مشاهده کرده باشید، احتمالا به تفاوتهای آشکار تلفظ لغات و لهجه بازیگران انگلیسی و آمریکایی پی بردهاید. این تفاوت لهجه در طی قرنها و به دلیل مسافت طولانی میان دو کشور و ورود اقوام گوناگون به سرزمینهای آمریکای شمالی ایجاد شدهاست. علاوه بر لهجه و طرز تلفظ لغات، تفاوتهای گوناگون دیگری نیز میان انگلیسی بریتانیایی و آمریکایی وجود دارد که این دو زبان ظاهرا نزدیک را از هم متمایز مینماید.
در ادامه این بحث به دستهبندی تفاوتهای دو لهجه آمریکایی و بریتانیایی میپردازیم. البته باید توجه داشت که امروزه ملتهای انگلستان و آمریکا چندان با این تفاوت مشکلی ندارند. چرا که از قرن بیستم به بعد، با رشدِ رسانههای ارتباط جمعی، مردم این کشورها بیشتر با نحوه صحبتکردن یکدیگر آگاه شدهاند. با نفوذ صنعت سینمای هالیوود در انگلستان، واژههای آمریکایی در انگلستان هم رواج پیدا کرده و با زبان اصلی تلفیق گشتهاست. همچنین هیچکدام از قواعد ذکر شده در ادامه مطلب را نباید بهصورت تعمیمپذیر فرض کرد.
نکته : فايل مورد نظر بصورت فشرده با پسوند هاي Zip ميباشد . لذا بعد از دريافت فايل ، آن را از حالت فشرده خارج و سپس با استفاده از دستگاه بلوتوث يا کابل و يا دستگاه کارت ريدر برروي گوشي موبايل خود Install نماييد .